Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När oundvikligt vägskäl lämnar spår i ditt sinne


Beslutsamhet

Det val du väljer att göra
är inte alltid den väg du valde
först

När inget som är givet
längre finns i den cirkeln
som omsluter den verklighet
som är du

När fotfästet som stadigt
varit ett nav som gett hopp
när inget annat varit verkligt
är borta

När allt du trott på
endast är en sval bris
på din tårfyllda övergivenhet

När din svaghet visar sig vara
din enda styrka
att våga välja
stanna eller gå
rakryggad
i ett enda andetag...






Fri vers av ia VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-01 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP