Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets värdering


Starkare

Önskan att förstå
dina ord

för i din handling
ger inga utrymme
för egen värdering

i din förmåga
finns inga diskussioner
för mina rätt eller fel

i din vilja
finns endast krav
som jag inte
kan följa

Styrkan att förstå
att det du gör
är inte vi

jag väljer
min egen väg

starkare än någonsin




Fri vers av ia VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-18 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP