Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför

Smärtan när mötet är över
ger mer sår än att säga sanningen
som egentligen inte finns
då du inte ser det du kunde ha

Ändå längtar jag efter dina händer
din puls vid halsen och
hur du berör i ett andetag genom
ditt hjärtats slag på min hud

Jag faller utan att veta
om jag står ensam där
vi borde mötas

Ligger stilla för att inte upphöra
i en förtvivlan av ovisshet
där jag endast gör mig själv såpass illa
att jag alltid återvänder
till verkligheten




Fri vers av ia VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-01 20:40



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Starkt berörande och medkänslan väcks omedelbart för berättarjaget! ...
2021-01-04

  Rublev
Den här berör mig på djupet.
Du beskriver så innerligt vackert den äkta närhetens plats, och den skärande smärtan när vi inte förmår att mötas:
”din puls vid halsen och/hur du berör i ett andetag genom/ditt hjärtats slag på min hud”
”Ligger stilla för att inte upphöra/i en förtvivlan av ovisshet”
2020-07-03
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP