Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lyckan kan vara olika men ibland måste man välja


ibland gör det ont när det är som bäst

(står bakom min skugga
i hopp om att se)
 

för det man bär
kan vara så ofantligt stort
att man måste lasta av

hur väljer man då rätt

 




Fri vers av Niki
Läst 388 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-18 14:57



Bookmark and Share


    JJ VIP
På något sätt känns det här som ett triangeldrama i kärlek.....vet inte varför.....en fin dikt om ett svårt val! Mvh. JJ.
2007-05-18

  ia VIP
det vet man inte
men vågar man inte chansa har man inget att vinna
*ler*
2007-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Niki