Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid vara vänner

Du sa att vi alltid skulle vara vänner
- men det du sa varade inte så länge -


Allt jag trodde var att du var min vän och att jag var din
- Men så var det tydligen inte -

Jag vet inte om jag har gjort dig nåt
- Men om jag har det så säg det istället för att gå bakom ryggen på mig -

Du är inte en vän det har jag fattat nu
- men varför känns det som om jag har förlorat en vän -


Du ljög för mig och fått mig att tro att du var min ända riktiga vän
- Men det stämmer inte för du är inte en vän -



En sak som du kan vara säker på det är att du har förlorat en vän




Övriga genrer av Gråtandeängel
Läst 386 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-24 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gråtandeängel