Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns kärlek till allt

  Gossarnas kärlek hänger på strå.

Blåser det lite så faller den å´

*

Flickornas kärlek hänger på bast.

hur det än stormar så hänger den

fast.




Fri vers av Gråtandeängel
Läst 491 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-30 21:00



Bookmark and Share


  ia VIP
ja du, vi håller i oss..kanske ibland för länge..
tack för tankar
2007-12-10

    Niki
du fick mig att le.
2007-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Gråtandeängel