Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvinna

varför mår jag så dåligt?

varför har jag en ständig klump i min hals?

varför får du mig till att känna.. att jag bara vill försvinna?

*

varför mår jag så dåligt?

orkar snart inte mer

*

Varför får du mig till att känna.. att jag inte duger?

Vill bara vara så perfekt i dina ögon..

som du inte lärt dig se med

*

Vill inte må så här dåligt

för din skull...

Vill bara vara din dotter och inte ett monster...




Övriga genrer av Gråtandeängel
Läst 627 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-02 16:46



Bookmark and Share


  ia VIP
otroligt stark text som griper tag
den berör och man känner varje ord
sorglig men dock mer sann än något annat
det finns så många som mår så dåligt
o det du förmedlar här är inte enbart en stämma utan jag tror att det skulle kunna bilda en av de största körerna

stå på dig
du är värd allt
2007-12-10

    Squire
Så sorgligt, vackert beskrivet.
2007-12-02

  Michaela Dutius
Stark beskrivning av att inte bli sedd.
En tröstekram
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Gråtandeängel