Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur \"Medan du lever\"


Närkontakt


Salamanderfötter
trevar mot min hud
Salamanderhuvud borrar
i handflatans veck
Dess drakhy skimrar i
glittersvart och eld

Vid smålommens rop
Just när april ska somna in





Fri vers av Marita Persson
Läst 357 gånger
Publicerad 2007-04-11 20:11



Bookmark and Share


  Ronny Berk
smålommens ropande förebudar våren.. ett naturens underverk att betrakta med fina ord.. så du gör.. finsaker .. ja..
2007-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Marita Persson
Marita Persson