Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan dröm och verklighet finns bara Vi

Din heta andedräkt mot min kind

smekandes


Dina vackra ögonfransar

kittlande



Det är så stilla
Vi bara står
Som fångade av stunden
Som fångade av ögonblickets magi



I din varma famn igen

trygg


Dina starka armar

omfamnandes



Långt bortom horisonten
I solnedgång
Två vilda själar tillsammans
Två varma hjärtan sammanflätade




Frys ögonblicket
Låt mig stanna i drömmen




Fri vers av Nephlinea
Läst 611 gånger
Publicerad 2007-04-11 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephlinea
Nephlinea