Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- ikväll är jag inget bra för mig själv -

Hjärtan av plats, tänder en cigg till och försöker älska mig själv, ett bortskämt
småglin, men jag saknar min älskling. Men det här är ingen kärlekssång, tar
bara upp det som näten ger mig, det finns alltid tillräckligt starka drycker att
skölja ner det med, sen sitter man där och försöker rimma på hjärta och det
är dags igen och jag har gått vilse i gränderna när jag jagat min kärlek, mitt
hjärta, min känsla... kan inte sitta still, jag är sorten som inte gör allt rätt




Övriga genrer av theperna
Läst 271 gånger
Publicerad 2007-04-11 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna