Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månmystik


En natt när månen
sover:

- Mamma, vad Gubben i månen
är falsk
som en av månarnas tärnor

Se,
han har en pyjamas med stjärnor




Fri vers av Lavendelnatt
Läst 445 gånger
Publicerad 2005-02-26 19:08



Bookmark and Share


  svartstry
men jag fattar inte...
2005-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Lavendelnatt