Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spring Carne! Spring!




köttet lossnar så mycket lättare från benen
när det är välkokt

fråga vilken vegetarian som helst













Övriga genrer av Burläsk
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-12 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Burläsk

Mina favoriter
Rasputin
skalenligt