Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att mista en vän


När stormen bedarrat

När stormen bedarrat

och natten övergår till dag

då ljuset stillnar ångern

men lämmnat smärtan kvar

när dyningar rullar upp på standen

och solen bryte genom molnen

finns bara minnet kvar 

minnen om livet minnen med dig

när havet ligger stilla

och solens strålar värmer 

då natten inte mörknar 

när smärtan lämmnat själen 

finns sorgen kvar

 




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-04-12 10:45



Bookmark and Share


  Eline.P
Sorgset kärleksfyllt. Minnen är till slut allt vi har kvar när hjärtats sorg så småningom lägger sig. Tacksamma, vemodiga glimtar av vardag att återvända till och ömt vårda.
2007-04-13

  Annmargreta
Mycket vacker dikt om att
förlora någon.
Den påminner och är lite som
en fortsättning på min dikt Ritt i stormen.
Jag skickar den till dig. Kram Meta.






Hårda vindar blåser i livet.



Ritt i stormen.


Lika liten är man

i sorgen som man är i stormen

Ett litet felsteg bestämmer allt

Du kan inte göra så mycket

det finns bara en sak,

att följa med.

Rid ut stormen,

den kan vara länge,

den kan gå över fort.





Poesi av Annmargreta
Läst 157 gånger
Publicerad 2006-03-17 kl 23:57
2007-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström