Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet som konstgenre

Tankar som rusar

Miljoner små impulser

En Dalí tavla




Bunden vers (Haiku) av Veronika Lundqvist
Läst 371 gånger
Publicerad 2005-02-26 20:36



Bookmark and Share


  emma

2005-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Veronika Lundqvist
Veronika Lundqvist