Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland känns det bara så...


Ut i det okända

Skulle bara vilja gå
rakt ut i det okända

Jag som känner mig så vilsen
varför längtar jag efter det vilda ?

Är det den ursprungliga drivkraften jag söker....

Eller kanske bara känslan att jag är hemma
här där fötterna landat.....

Kanske vill jag bara bort
för att se om det okända
det farliga
kan tvinga mig
att vilja
leva
att få kraft att kämpa
ge mig något konkret att kämpa emot.....




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 229 gånger
Publicerad 2007-04-12 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg