Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte längre



Den gången var det vi
avståndet tiden särade oss
mitt liv ej mätligt med ditt
gjorde mig likgiltig och oberörd
Du kom tillbaka
som en främlig
Som steg på nattgammal is
våra försiktiga ord
djup mellan oss
Vi var inte längre vi




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-12 16:01



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Det här kan man känna igen...enormt vackra och gripande rader!!!!
2008-01-24

    Bim
Tid ger erfarenhet och minnet gör jämförelser,-fint har du fångat hur det varit och är.Hälsn.Bim
2007-04-12

  Anders P VIP
välformulerat. fin bild \"nattgammal IS\"
2007-04-12

  wiicca
Jätte bra..riktigt kul att läsa!
2007-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors