Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nödvändigheter

ord
blir till rader
blir till texter som
flyter ihop till
ett hav av tecken
men ändå
kan jag inte sluta
trots att armen är död
och ögonen torkar
trots att jag helst
vill lägga mig och
sova, så
fortsätter jag för
om jag slutar
kommer du tillbaka
hemsöker mig
gör mig galen
var du tvungen
såg du inte
hur ont det gjorde
de där orden
kramen
jag kunde ju inte
knivhugga mina känslor
som jag kan idag så
var det verkligen nödvändigt




Fri vers av Abandoned
Läst 249 gånger
Publicerad 2007-04-12 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Abandoned
Abandoned