Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stress

Stress stress stress
bara en jävla massa hetts

shit kolla klockan går
helvete kan ingen bara stanna upp och se hur hon mår?




Fri vers av OnlyDlonely
Läst 276 gånger
Publicerad 2007-04-12 22:15



Bookmark and Share


  Merrlina
fuck the time ;-)
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

OnlyDlonely
OnlyDlonely