Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från himmel till jord

 

 

Blåhimmel faller in
genom öppna portar
ljushav sänker sig

allt är skönt




Fri vers av Rachel Roth
Läst 254 gånger
Publicerad 2007-04-13 15:07



Bookmark and Share


  alvan
Vilken härlig bild denna text gav mig! Underbart och blått!
2007-04-17

    ej medlem längre
Ahhh...det låter skönt,
där vill jag vila....
En vilsam och vacker liten dikt
2007-04-16

  Eline.P
Sol och härligt att bara få finnas till...just nu! Kanske feltänk men jag tolkar dina ord som en ljuvlig vårhymn!
2007-04-13

  Åsa Gustavsson VIP
Ja, detta var skönt!
2007-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth