Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur jag blev jag


Mitt solskensbarn

Du sa inget
men köpte mig och lämnade mig i tårar

Du lyste upp rummet
Och galenskapen gjorde oss clowner i en annan tid

Du lyssnade, älskade, såg mig
smärtan du lämnade syns än som ärr på min hud

Du såg upp i mina ögon
Men sen gick vi vilse i den frostiga dimman

Du gav som om du var elden själv
Du stal vår kärlek och tog sönder den i andras armar

Du var så änglalik, din hand var lätt
En bit av mig försvann när jag svek dig

Du var nära en sekund och förändrade mig
Du fick min värld att skaka
Vi gavs dagen som inte fanns
Jag önskar att du vill bära vårat solskensbarn

Du, jordens drottning
Min sinnesfrid

Jag älskar dig




Övriga genrer av Erik Wiberg
Läst 277 gånger
Publicerad 2007-04-13 19:24



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Vackert!Vackert!Vemodigt men myckert vackert!!!!
2007-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Erik Wiberg
Erik Wiberg