Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lördagen den 14 april


En helt underbar morgon

En helt underbar

morgon

naturen är ett skådespel

med sång, skratt

värme och kärlek

vårt under

vår natur  




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 444 gånger
Publicerad 2007-04-14 10:05



Bookmark and Share


  Eline.P
Underbar vår och underbara ord. Tacksamhet över nuets mirakel.
2007-04-14

    *~ EYES ~*
Du skriver och heter liknande min idol och favorit-entertainer Inga Märta Frideborg-Nilsson... hört talas om henne?
2007-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström