Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matt. 19:14


Ge mig karta till din geografi,

nyckel till dina tystnader.

Låt mig följa varje skugga

in i djupaste mörker.


Och se!


Långt bort ifrån upptrampade stigar,

i ett rum som är låst,

sitter ett ensamt barn och lyser;

som solen.


När förmörkelse råder i landet som är du.




Övriga genrer av Attimi
Läst 653 gånger
Publicerad 2007-04-14 10:23



Bookmark and Share


    eva m h
Oj! Denna tycker jag om!
2007-06-26

  Cris
du bara Är... du använder orden så jag vet inte vad.

Ett barn som lyser..ngt som finns ngn stanns ..Leta!!
2007-04-21

  Albert
du är ett barn
ett vackert barn
himmelriket hör till dig
2007-04-21

  Sofie Viktoria
Wow!
Det är allt jag finner att säga just nu.
2007-04-16

  Leif Furstedt
Matt. 19:13 en del av verkligheten, det du belyser är tänkvärt, även för andra i samhället. För mig ger raden \"Låt mig följa varje skugga\" stommen i din text.
2007-04-14

  ÅsaLena
DEN var mycket vacker! Vemodig och hoppfull på samma gång. Träffar mitt hjärta!
2007-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Attimi
Attimi