Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nothing.

mina vingar har bryts av
och jag orkar inte längre gå.
vad ska jag göra då?




Fri vers av saeera
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-04-14 14:16



Bookmark and Share


  Tjeckspeare
Krypa
2007-04-14
  > Nästa text
< Föregående

saeera
saeera