Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100 ord om när du går mig på nerverna

Ibland vill jag skrika. Sedan kommer jag ihåg hur du älskar mig ljuv, och tiger mig stum. Idag stod jag på altanen när du kysste mig i förbigående; „älskling, jag hinner bara äta sedan måste jag tillbaka“. Utan att vänta på svar går du in. Jag trycker igen altandörren och skriker – tills öronen ringer – bara för att försäkra mig själv om att jag fortfarande kan. I den ekande tystnaden efteråt kommer du utspringande med tomatsås över skjortfronten. „Vad i helvete var det?“ frågar du och tittar ner mot gatan. „Åh det“ säger jag förstrött, „det var nog bara ett bilalarm“.




Övriga genrer av Attimi
Läst 321 gånger
Publicerad 2007-04-14 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Attimi
Attimi