Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du skriver om dig själv, bussfönsterflickan. jag är inte du. Fly nu.


Han kommer glömma bort dig också, Cecilia


önskeflickan strör
önskehjärtan över hennes grusgångar
men hon vet,
alltför väl

att hon alltid rostar
till sepia

som hon gjort
förut
tusen
ja, kanske miljarder
gånger




Fri vers av temugg
Läst 556 gånger
Publicerad 2007-04-14 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

temugg
temugg