Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte om den här texten uppfyller kraven på dogmanovell, men jag är ny i gruppen så ha överseende.


100 ord om första gången jag kysste dig

Första gången jag kysser dig är på en parkeringsplats en natt i mars 2005. Jag har precis skällt ut dig och som vanligt när jag är arg har min röst gått upp i någon slags viskad falsett. Där står jag med andnöd och gråten i halsen; och du säger ingenting! Då kysser jag dig; en anfallskyss när min mun krockar med din och mina nävar knyts mot din bröstkorg. Överrumplad av mig själv försöker jag dra mig tillbaka bara för att upptäcka att du nu håller mig fast och att din förut så tigande mun nu talar mot min.




Övriga genrer av Attimi
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-04-14 22:11



Bookmark and Share


  Albert
åååååhh
2007-04-21

    Lillemor
Tycker Ess kommenterade så bra.
Jättebra scen du målar upp,
action i texten. Jättebra.
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Attimi
Attimi