Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försent


Jag vet att det ofta blir på tok försent
när vi träffar varandra
ofta så sent
att hela morgondagen går åt
till att vakna
Vi kan ligga tysta
i varandras närhet
i flera timmar
men idag var du tvungen att gå hem
tidigt
Du skulle gå upp tidigt imorgon
Jag med
Vi behövde sova

men nu när du har gått hem så tidigt
kan jag helt enkelt inte somna
för jag saknar dej så




Fri vers av Johan Nilsson
Läst 353 gånger
Publicerad 2007-04-14 23:11



Bookmark and Share


    Brell
Så precis skrivet. Bra!
2007-06-07

  Destino
så fint skrivet, massa fina känslor vaknas till liv.....
2007-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Nilsson
Johan Nilsson