Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melvin, 6-årig Parson Russel


Ett hundliv (dogryu)


  ~~ tidig promenad

 morgontidnings läsning
 

~ ~ skumma rubriker ~




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 1166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-15 12:07



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Ah, klockren volta, gillar!
2007-07-22

  Carol Baylis
Du får be husse sluta dra i kopplet, kanske låta dig jaga den där katten nån gång, det kan ju bli nya inte så skumma rubriker.
2007-04-16

  Gunwale VIP
Åh, förlåt, Melvin! Och tack för att du förklarade! Snart kan du nog hoppas på att husse/matte glömmer stänga fönstret, så att du kan skrämma iväg katten ordentligt, alternativt fånga.
Katten Charlies matte Gunwale
2007-04-16

  Jer
Hej husse Gunwale,
Jag läser tidningen när jag tar ut husse för morgonpromenaden. Sällan hinner jag läsa färdig innan kopplet dras åt, så jag bara skumma rubrikerna liksom innan jag slår en båge. Nu måste jag gå och kolla fönstret för den där katten som sitter därute och retar så in i h_lvete!
Melvin

2007-04-15

  Gunwale VIP
Jag tänker mig att tidningsläsningen och hundpromenaden sker samtidigt. Och att hunden drar så att det bara går att skumma rubrikerna. Och att det alltså handlar om livet med hund, snarare än om livet ur hundperspektiv. Hur många fel finns i min tolkning?
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer