Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack Eddy för tiriader


Leguanens hämnd

 

urtidsdjursögon genom
tiriader av ljus och mörker
faller bakom näthinnan

äter tappar och stavar




Fri vers av Rachel Roth
Läst 350 gånger
Publicerad 2007-04-15 14:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En kort dikt
men som ändå är mastig
med sina (för mig...)svåra ord, bra
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth