Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna inte ... inte än!


Jag älskar dig bäst när du sover,

då befäster inte slutenheten dina anletsdrag.

Jag kan frossa i din bristfällighet,

älska dig som bara jag.


Jag älskar dig bäst när du sover,

när mina ögon går på safari över din kropp.

Dröjer några dagar på magens högplatå,

innan jag beger mig in i brösthårets djupaste djungel.


Jag älskar dig bäst när du sover,

och jag marscherar över dina ankläppars bergpass

innan jag slår läger för natten på din knubbiga örsnibb

och kurar ihop mig med huvudet mot antitragus.


Sov gott!









Övriga genrer av Attimi
Läst 555 gånger
Publicerad 2007-04-15 18:51



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Hmmm... Fylld av dubbelhet anar jag mig igenom texten. Goaste frasen är \"ankläppars bergspass\". Just i dem orden kan jag se kärleken tydligt.
2007-04-22

  Rakel Lorner
Det här är en vacker sång och upprepningarna kännas helt perfekta. Men jag känner samtidigt ett visst obehag över hur mycket lättare att verkar när den älskade sover. Ingen slutenhet över bristfälligheterna... Inte obehagligt kanske; men vemodigt mitt i kärleken.
2007-04-18

  Jojo
en alldeles underbart söt kärleksförklaring
2007-04-16

    ej medlem längre
En härlig kärleksförklaring!
Det är få kärleksdikter jag tycker om men denna bokmärker jag!
2007-04-15

  Leif Furstedt
En annorlunda resa och resmål :-) ,hörsammat. Texten bjuder på övertoner, färgstarkt och bra.
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Attimi
Attimi