Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hon cyklade sjöng hon Sankta Lucia

 

han hade rätt, hon behöver inte inspiration
endast en vilja att vara mottagande;
vända ett kronblad mot ljuset eller ifrån

ty i gråzonslandet ligger orden strödda
i spruckna fåror i glömska av sol och regn




Fri vers av Rachel Roth
Läst 218 gånger
Publicerad 2007-04-15 18:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vill läsa om den här flera gånger,
eller ja måste nästan, för att
verkligen få in den i huvudet.
Jättebra!
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth