Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigt kaos

Öron lyssnar
ögon ser
näsan luktar
tungan smakar

människor talar
med varandra
musik strömmar
från högtalarna

vissen blomma
måste vattnas
tavlor som
hänger snett

måste rätta till
allt som stör
ordning och reda
tidningar i
prydlig hög

en tanke
i gårdagen
en tanke
i framtiden

försöker
sortera

ljud från ljud
synintryck från synintryck
tanke från tanke
känsla från känsla
kaos från kaos

konstant förvirring
splittrad

utmattad


trött






Fri vers av Pica pica
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-02-02 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica