En del av "senryustafetten"... första strofen av Hajman.

川柳 - senryu iv

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av "senryustafetten"... första strofen av Hajman.

川柳 - senryu iv




Fågelfik


en kopp kaffe tack,

pigga upp min närvaro!
 

~ bad kaffegöken ~

 




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 912 gånger
Utvald text
Publicerad 2007-04-16 10:36



Bookmark and Share


  Jer
Hmm, såg du att jag har givit dig kred i ingressen när jag publicerade dikten?

Vill gärna diskutera detta i gruppforumet för \"Haiku, honku, senryu och tanka\".
2007-04-17

    Donna
...trevligt...grattis till Guldstjärnan... :)
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer