Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidstro 1

Det var sommaren vi slutade gymnasiet; två yngel. Fulla av framtidstro, och med huden rodnad av bortpillade sårskorpor, tänkte vi att nu kunde inget skada oss mer. Vi hade medvetandegjort och tagit makten; gjort myteri och greppat rodret med ungdomlig segergest. Vi trodde att vi visste allt och gottade oss hemligen åt vår upplysta plats i solen. Men det visade sig snart att världar är lite som lökar. När man pillat bort ett yttre lager finns ett ännu mera illaluktande där innanför. De får en att gråta och varken sockerbitar eller vattenbad, eller någon annan huskur man lärt sig, hjälper.




Övriga genrer av Attimi
Läst 278 gånger
Publicerad 2007-04-16 17:11



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Nää, det här tror jag inte på. Står man vid rodret tar det väl lite längre tid innan farvattnet runtomkring börjar stinka? Eller beror det på lasten som skeppet härbärgerade vid avseglatsen? Vad vet jag - hur soom helst, väl formulerat!
2007-04-22

    ej medlem längre
Superbra att jämföra lök och liv! Är man ung är man odödlig, är det inte så? *L*
Härligt skrivet!
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Attimi
Attimi