Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste få leva mitt liv

Om jag inte är hos dig så betyder det inte att jag har slutat älska dig

Om jag inte vill vara nära dig så betyder inte det föraltid

Om jag inte känner för att prata med dig betyder inte det att jag inte orkar med dig

Men även om jag älskar dig måste jag få leva mitt liv
Men jag slutar inte att älska dig





Övriga genrer av Gråtandeängel
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-04-16 20:31



Bookmark and Share


  kortisenemma
mycket bra skrivet
väldigt vackert och enkelt
2007-04-24

    Niki
fick mig att verkligen tänka efter
livet är värt så mycket mer
än att inte ta ett steg längre
våga älska
våga säga nej
helt underbar
2007-04-17

  ia VIP
så enkelt med väl valda ord
en förklaring
som säkert många känner igen
bokmärker denna
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Gråtandeängel