Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På kärlekskrank resa med Allan

Rabiata du skata
i rödsvallig hud
en fjäder jag stjäl
från din barms
torsolette

Säg är det en duva
inunder din skrud
så vacker
som kvällssol
i sval siluette

Jag ber dig förblindat
bevingade brud
bli min
i en eldfängd skir
månskensduett






Fri vers av Allan_i_Dalen
Läst 735 gånger
Publicerad 2007-04-16 20:46



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Hehehe...ja det här är en sida för den skrivlystne...här kan vi skriva och ge utlopp för de inre resorna...de kärlekskranka och trånande och glödande...puls puls...förlustelig poesi!!!!
2007-05-10

  utstött
Wow snacka om att jag gillade den här. Det var det bästa du skrivit
2007-04-23

  himlens hemlighet VIP
en skata och ett tupp...vikke flax...
2007-04-16

  Lillali
Vilken vacker text!
gillar rytmen
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Allan_i_Dalen