Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse

Alltid långsam
efter alla andra

alltid sen
försenad
sist

min tidsaxel
skiljer sig från
människornas

vilken är
min värld?

saknar
tillhörighet

vilse





Fri vers av Pica pica
Läst 310 gånger
Publicerad 2004-02-02 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica