Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan va jag hatar!!

Hur fan kan du göra så som du gör??
Jag hatar dig för allt du gjort.. Hur kan du titta på dig och se dig själv som perfekt???
Fattar du inte hur du påverkar mig negativt?? Och jag sa att du inte fick läsa det där än, ändå gjorde du det.. Det där är som en dagbok för mig.. Du lovade att aldrig göra nått sånt.. Varför gjorde du det?? Det sårar mig så jävla mycket.. Jag skulle aldrig sjunka så lågt som du gjorde idag.. Men du, kanske var det bra ändå.. För nu fick du se hur jag ser på allt, hur det har påvärkat mig.. Jag står för vartenda ord! Och dina jävla kompisar som undrar hur fan jag kan skriva nått sånt.. Dom hör bara allt du berättar.. Kanske dom skulle få höra min version av allt.. När vi bråkat, berättar du då vad du sagt till mig? Om hur du hotar mig?? Varför kan du inte bara acceptera det jag mår dåligt över och sen göra det bästa av allt.. Nej för du kan inte ta att du har fel, att du sårar, att jag hatar dig.. Hur fan kan du göra såhär..? Men Snälla du, snart är jag borta från ditt liv och då ska du få leva igen.. För just nu så känner du väl dig död på grund av mig.. Men ska jag vara snäll och överaska dig??
Jo jag ska flytta, inte om en månad inte om en vecka men i morgon.. Jag tänker inte höra av mig utan kommer hem när jag fått svar från Soc, då flyttar jag från dig, för gott!! Och det finns inget du kan göra.. Men det är väl inget du skulle vilja göra annorlunda heller.. Du vill väl bara slippa mig och leva ditt liv.. Det är ju det du alltid tjatat om... Att få leva ditt liv..
Ja vad säger man, önskan uppfylld! GRATTIS!! Lev nu då för fan.. Men försök inte kontakta mig.. För när jag gått ut genom den där dörren så går jag också ut ur ditt liv! FÖR ALLTID! Jag har alltid varit ett jävla helvete för dig.. SÅ när jag flyttar och lämnar dig ifred så kommer du väl dansa på moln va?? Lycka till med allt! Fan va jag hatar!!!




Övriga genrer av deepblacksoul
Läst 927 gånger
Publicerad 2007-04-16 23:27



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
Aj..påminner mig om fajterna med min mamma..när ja va typ 15,16..
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

deepblacksoul
deepblacksoul