Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min mamma som flyttat till en annan stad, jag saknar henne så, sista tiden har jag kännt att hon förstått mer och mer hur jag mår.. Hon vet att jag behöver henne mer än nånsin.. Jag älskar min Mamma!


Du kramar mig

Du kramar mig, du kramar mig hårt.
Du känner att jag just nu har det otroligt svårt.

Du frågar inget, för du vet att jag kommer förneka.
Du bara kramar mig, jag känner din tår mot min kind,
Jag vill så gärna gråta och berätta för dig att jag inte orkar mer.
Men istället får du bara se mig le,

men du ser, du ser att det bara är fejk, du ser att jag behöver dig,
behöver dina kramar, behöver din tröst, behöver din axel att gråta ut mot.

Det gör ont i dig, ont att se mig ligga ner,
du ser i mina ögon att jag inte vill mer.

Du måste åka, men jag vet du kommer snart igen,
Du kramar mig, du viskar, gumman jag älskar dig.

En tår rullar nedför min kind, jag torkar bort den,
vill inte låta henne se.

Men hon ser, hon ser varje ärr jag har,
hon förstår, hon måste stanna kvar.

Hon säger, jag lovar jag ska hjäpa dig upp igen,
älskling nu kommer mamma hem...

Jag brister ut i gråt, håller ut mina armar,

Mamma hjälp mig!!






Fri vers av deepblacksoul
Läst 749 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-14 23:30



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Oj! ett rop på hjälp av dom man mest behöver det av!.. jag känner med dig och fäller en tår i takt med dig min vän, en stark text och jag känner igen det där att man har en slags mask utåt.. och man ler till världen, men det är en slags flykt .. för man ler inte med ögonen, kramar och applåder min vän
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

deepblacksoul
deepblacksoul