Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min bror som ser upp till mig otroligt mycket behöver all hjälp han kan få för att inte fasta för dåliga saker här i livet! Jag vill hjälpa honom! Han är mitt allt på denna jord!


jag kommer kanske inte få se dig växa upp...

Om jag inte är där på din 14 års dag, så vet du att jag önskar dig mer grattis än nån annan gör!
Om jag kanske inte finns hos dig som förr så hittar du mig i dina drömmar, du kan prata med mig som vanligt, jag svarar inte dig i ord men om du söker i ditt innersta så vet du vad jag svarar!

Vi förstår varann, det har vi alltid gjort. Som farsan slog mig, som han skrek.. Han gjorde mig rädd för män, för röster som var för höga!
Nu ser jag att samma sak händer dig och det finns inget jag kan göra åt det!
Men jag kan finnas för dig, och det vet du att jag alltid kommer göra!
Men om jag missar din första riktiga flickvän, hälsa henne då från mig att hon ska göra allt för att göra dig lycklig!

Brorsan, gå inte samma väg som jag gick, droger kommer förstöra ditt minne ditt psyke och ditt liv! Alkoholen gör samma sak om du inte dricker med måtta!
Slå aldrig någon, även om du tycker dom förjänat det så förjänar ingen att bli slagen! Och kom ihåg, att slåss gör dig inte starkare det gör dig svagare!

Var alltid ärlig även om en lögn skulle behövas ibland. Du kommer tjäna stort på det och folk kommer se upp till dig och beundra din ärlighet!

Gör mig stolt Brorsan!
Om jag inte kommer på din bröllopsdag så önskar jag dig och den flicka du valt all lycka här i livet! Gör henne lycklig och behandla henne alltid med respekt! Älska henne såsom hon kommer älska dig!


Om du behöver råd, prata med mig, jag kommer höra dig!
Men om jag nån gång inte svarar så är det för att jag litar på att du fattar rätt beslut vad det än är! Väx upp och älska dig själv! Och lev ett värdigt liv!


Älskar dig nu, imorgon och för alltid! Varma kramar Storasyster




Fri vers av deepblacksoul
Läst 838 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-13 18:49



Bookmark and Share


  Dude
Mycket starkt och direkt från hjärtat.
2008-03-11

  Lasseman VIP
Wow! så starkt och bra skrivet! tänk om alla brödrar hade stora systrar som dig att se upp till! du är ett föredöme! en vis flicka! önskar er all lycka i världen och i drömmarna! kram och applåder!
2007-10-29
  > Nästa text
< Föregående

deepblacksoul
deepblacksoul