Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta var en kort sång jag skrev men ville publicera en del av texten så min syster kan läsa den!


Min älskade syster, säg vad är fel?

Ida min älskade syster, ida jag älskar dig
du betyder allt för mig!
Gumman allt kommer bli bra, i morgon väntar en ny dag.
Ida för dig ska jag be, lyckan den kommer snart ska du se.
jag minns när du skratta och log, förklara för mig varför leendet dog?
Gumman jag finns här för dig, med öppna armar hjälper jag dig,
jag vill ju att du ska må bra, jag vill ju se dig le varje dag.
Ida, säg vad är fel, Kan jag hjälpa dig att bli hel?
Kom ihåg att du är betydelsefull för just den du är!

Ida jag älskar dig, du betyder allt för mig!




Fri vers av deepblacksoul
Läst 832 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-13 13:14



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Wow! riktigt vackert! både du och din syster är unika.. kram och applådis
2007-09-25

  prinscess VIP
vad vackert skrivet till din älskade syster
hoppas att hon tar till sig och läser den
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

deepblacksoul
deepblacksoul