Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en dikt


Fri från droger

Jag började med droger för att ingen förstod mig

ingen brydde sig om mig, jag blev ofta avvisad.
Nu vill jag slå mig fri.
Jag vill lära känna världen och alla dess färger... utan droger!

Nu finns det nån som bryr sig..




Fri vers av deepblacksoul
Läst 1101 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-18 22:59



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Jag förstår och bryr mig!.. bra och väl skrivit.. kram och applåder till dig du ÄR regnbågen..
2008-02-18

    Seud P Myno
Visst handlar det både om att förstå världen och att bli förstådd av den, men även att förstå sig själv. Droger förändrar ens själv - jaget. Det blir lättare att känna sig själv utan dem.

Nu vet du i alla fall vem du inte är...

Jag måste berömma dig för att du har slutat!
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

deepblacksoul
deepblacksoul