Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Önskar vi kunde hitta tillbaka till varann.. Saknar dig så mycket!


vår kärlek är borta

Vad gör jag för fel? Det känns som du inte älskar mig mer.
jag försöker verkligen jag vill att vi ska ha det bra vi två men det blir bara fel ändå.. Du är ju mitt allt, jag vill ju leva med dig men inte såhär.
Vi älskar varandra det känner jag men vi gör inget annat än att bråka nu, kanske är det ändå inte du? Kanske är det inte du som var menad för mig? Fan Marcus om du bara visste hur mycket jag älskar dig.
Men sanningen är att jag inte orkar mer, jag är olycklig jag saknar närhet jag saknar känslan jag hade förut, vi har försökt men jag tror inte vi kommer längre, kanske är det försent. gråter men det blir inte bättre skäller på dig men det ändrar inget, vad ska jag göra för att det ska bli bra? För att det ska vara som förr lyckliga tillsammans du och jag.
Minns du hur vi skrattade och log, hur vi såg på varann, minns du när jag låg på ditt bröst, minns du när du höll om mig och lovade att aldrig släppa taget.
Marcus jag tror det var jag som släppte dig....




Övriga genrer av deepblacksoul
Läst 747 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-11 23:35



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Ja då! jag håller med Luciah! .. så gråt inte min vän! i så fall skall du gråta ut i hans famn, ni har varit med om för mycket tillsammans för att bara ge upp, ni har ju så fina minnen som ingen kan ta ifrån er! det sägs ju att kärlek börjar alltid med bråk.. prata igenom allt om hur ni skulle vilja ha det tillsammans eller inte.. åk bort på en resa eller nått där ni kan hitta tillbaks till varandra igen .. och bli starka! kram på er och lycka till, applåder .. och du! släpp honom inte igen ;)
2008-03-24

  Havsjungfrun
Tror ni tar er igenom detta..och kärleken kommer bara bli starkare..go girl..=)..kram
2008-03-12

  Dude
Kämpa på tjejen.
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

deepblacksoul
deepblacksoul