Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är inte ditt fel

Varför ska jag
Bära sorgen
Vad har jag gjort
Det är inte ditt fel H
Eller är det?
Jag trodde
Att jag förlåtit
Att jag glömt
Men jag är inte säker
Eller är det alla andra
Som inte märker mej
Som inte ser
Eller är det helt enkelt
Saknaden
Av liv
Av någon
Som du H
Fan
Jag saknar dej nog iallafall
Eller
Åtminstånde någon
Som är som du var
Som förstår
Som kan hålla om mej nu
Nu när jag behöver det
Någon som bryr sig
Och som faktist ser
Men det är inte ditt fel H
Och det är väl bra ändå
Att du slipper




Fri vers av Abandoned
Läst 304 gånger
Publicerad 2007-04-17 09:38



Bookmark and Share


  Maria Malmgren
bra skrivit.. man känner en stor saknad i dikten..sorgsen efterlängtad kärlek... underbart.. jag känner med dig .. av hela själen..
2007-04-22

    ej medlem längre
två hus bort för andra men flera tusen mil för dig.
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Abandoned
Abandoned