Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En trött man, en svag, hjälplös utstötting.. och ett tv-program?


Roomservice för dem hemlösa.

Fastkedjad vid en bänk,
slumrandes halkandes flummigt.
Hungrig, sömnig o allt,
min rock luktar spya när det är kallt.

Mat vet man aldrig när man får,
mitt nöje är att stirra.
Benen bär mig fram och tillbaks,
min vän är upp och ner.

En flaska så tom när solen flyger,
alkoholhalten, ruset smyger.
Ett farväl kära läsare, vän och hjälpare,
vi hörs kanske senare?




Fri vers av Mique
Läst 221 gånger
Publicerad 2007-04-17 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mique

Mina favoriter
Haiku 49