Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Theodor och Ellen


Pianopuls - en taktlös historia 4

Theodor Green har en Steinway han inte vågar spela på och ett namn han inte lever upp till.

Storebror Hemingway är krigsreporter i Afghanistan och lillasyster Heaney det senaste stjärnskottet på lyrikhimlen. Själv har Theodor inte gjort något väsen av sig sedan sin kritikerrosade romandebut för 5 år sedan. Det skulle bli första delen i en trilogi. Så kom det sig att han slösade förskottet på en Steinway, varpå han drabbades av skrivkramp. Döm därför om hans förvåning när han, efter att ha lånat upp närmare grannars tålamod, knackar på i våningen under.

Dörren öppnas av huvudpersonen i hans debutroman.




Övriga genrer av Attimi
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-04-17 14:11



Bookmark and Share


  Albert
spännande!!!
du förstör hela min lördagskväll!
jag måste ut... men kan inte resa mig... hjälp...!!!
2007-04-21

  Cris
Wow.. du är makalös till att skriva. Är hon verklig? börjar jag undra nu.. eller påhittad av honom eftersom hon är romanfigur fast nu träffar han henne...hm..
nu skall jag läsa del 5 och 6
2007-04-18

  Mangal VIP
Upplagt för spänning! Härlig ingång! Och nu då - hur länge får vi vänta på fortsättningen?!
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Attimi
Attimi