En del av "haikustafetten"... första strofen av Pia S.

俳句 haiku - xiii

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av "haikustafetten"... första strofen av Pia S.

俳句 haiku - xiii




Mumlande i häcken


rinner det snart bort

aprilregnets sista stänk


~ humlan fröjdar sig ~

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 889 gånger
Publicerad 2007-04-17 14:44



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Härlig och träffande
om våren
och vad som komma skall
Snyggt!
Åsa
2007-04-21

  Markattan
Vilken härlig vårbild du målar upp i dessa rader.
2007-04-18

  Gunwale VIP
Man ser det framför sig! Den pigga, glada, färskinghumlan! En riktig feel good-haiku! Släpp inte fram Melvin, bara...
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer