Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskade en sommar, hur många älskade DU?


Jag tror att jag älskade hur du färgade mig
Sval, varm och rosakindad



Jag hatade källare och tvättstugor
Då log du i mungipan



Du höll glasbitar som glänste förföriskt
Jag fick vara i din svagstyrka



Du visade mig hur man steker pannkakor
Att man måste lyssna på reggae



Och min sommarkjol var så fin
Hela dagen kysste vi våra kroppar varma



På nätterna var jag vinstärkt skrattande
Och din tunga det mest levade som fanns



Den sommaren var mina blonda lockar
Mitt vapen och mitt fall





Bunden vers (Sonett) av Starfish-Aura
Läst 940 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-04-17 20:00



Bookmark and Share


  Coinriocht
Hela dikten ger en varm känsla, utom de sista raderna som känns mer sorgsen. Men verkligen en jättefin dikt
2010-11-21

  blaite
Ja du..texten e knock out bra
2009-06-01

  Janjohan
Sista strofen ... vad ska man säga? Dessa vapen har många gånger riktats mot mig, avfyrats. Och jag har blivit träffad rakt i hierat mitt. :)
2007-07-30

  Katja-
Vacker sommarfylld kärleksdikt
så som den är när den är som bäst!

Riktigt bra,

K.
2007-07-14

  Semir
väldigt personlig stil :)

behagligt att läsa, jag gillar den..!
2007-06-11

  KLANG
bra skrivet=) sommarkänslor..
2007-05-07

  Arte
du har ett speciellt sätt med orden , du förför..
2007-04-24

  Thommy
Så vackert och trevligt beskrivet.
2007-04-21

  Lasseman VIP
Kärlekens poesi av högsta klass, tack min sköna..
2007-04-20

  karolina d
Gillar verkligen det här!! Flödande ordlek med innehåll.
Gott!!
2007-04-17

  Ola Rydberg
Suverän kärleksdikt
2007-04-17

  Jan Linderoth
Svagstryrka! Härligt kontrastord! Dikten andades het sommar och svala skuggor, Suverän!
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Starfish-Aura
Starfish-Aura