Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

långsamt smälter jag

Naken som ett barn står jag framför dig men påklädd är min själ

Men dina varma händer tinar långsamt mitt frusna hjärta

Sakta och varsamt lossar du knuten kring min hals

Klär av mig min tveksamhet och osäkerhet

Blåser liv i stela ömmande leder värkande av för mycket tyngd
och skuld i min livssaga

Virvlande kärleksakt i stormande harmoni

Sedan, stilla vaggar din kärlek mig till sömn



Vaknar naken till både kropp och själ





Fri vers av Catrin
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-04-17 22:26



Bookmark and Share


    embla
Så vackert och nära.
Det är värmen och varsamheten som lindrar läker och mjukar upp.
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin