Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon, Han och De

Hon.
Vit som snö
med ögon
djupa som brunnar
- eller mer som skogstjernar
Och blå

Han.
Brun som choklad
- sjuttioprocentig
med korpsvart hår
Som en skugga
var han

De.
Var som Yin och Yang
en perfekt kombinaton
av två perfekta hjärtan
till bredden fyllda
av kärlek




Fri vers av CaPsyco
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-04-18 18:11



Bookmark and Share


  KänslanAvIngenting
Oj, vacker(:
Jag gillar alla dina dikter, men tycks inte hitta ord att reflektera dom med.
Jag kan bara säga, att du skriver vackert och att dina texter är underbara!
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

CaPsyco
CaPsyco